Cautare

1770 de rezultate pentru "liste note examen suplinire oradea" (2.83 secunde)
Programul Ungaria-Romania va fi implementat printr-un sistem de management comun, coordonat de Autoritatea de Management din Ungaria, cu sprijinul Autoritatii Nationale din Romania, al Secretariatului Tehnic Comun (de la Budapesta si Békéscsaba) si al Info Point-ului (de la Oradea).
reconstituirea politicii de facilitati fiscale acordate inves- titorilor, reducerea taxelor si impozitelor locale in Oradea etc.
1-3, sectorul 2, Bucuresti, anunta o noua licitatie deschisa cu strigare, prima pe anul acesta, pentru vanzarea activului CET II Oradea pe 9 aprilie.
A doua editie a Conferintei Nationale "Solutii eficiente pentru o agricultura europeana" s-a desfasurat, vineri, in sala "Traian Mosoiu" din incinta Primariei Oradea, eveniment patronat de Federatia Patronilor Bihor.
Cel mai recent proiect Omilos este "Era Shopping Park" Oradea, inchiriat in proportie de 65%. Lucrarile la "Era Shopping Park" au demarat in forta vizavi de hipermarketul Real, firma constructoare cu care colaboreaza Ermes Holding fiind SC Constructii Bihor.
SC Termoelectrica SA, in calitate de vanzator, anunta o noua licitatie deschisa cu strigare, pentru vanzarea activului Centrala Electrica de Termoficare CET II Oradea - Judetul Bihor.
Subofiterul de serviciu la centrul operational al Inspectoratului de Jandarmi Judetean (IJJ) Bihor a fost anuntat telefonic, in cursul zilei de luni, ca, la un hipermarket din Oradea, doi tineri au incercat sa fure bunuri din magazin.
De circa trei ani, medicii din Oradea asteapta sa cumpere cabinetele medicale. ... Pentru vanzarea cabinetelor medicale se va stabili o comisie in cadrul Primariei Oradea.
"In Oradea punctele de colectare selectiva sunt langa containerele de guno, si sunt destinate PET-urilor. Pe langa acest lucru, unii agenti economici mari au implementat chiar ei un sistem de colectare selectiva a deseurilor", a declarat Carmen Chertes, purtator de cuvant al Primariei Oradea.
Alegerea acestora s-a facut in urma unui concurs organizat de federatie, castigatoarea fiind Maria Timburz, studenta la Facultatea de Arte Vizuale din Oradea.
O noua afacere sta gata sa se dezvolte in Oradea, o afacere care include testele poligraf. Prima firma privata de acest gen fiinteaza in Oradea pe strada George Enescu, nr.
Ilie Olari, sef divizie la Garda Financiara Bihor, ne-a declarat ca anul acesta comisarii bihoreni au efectuat mai multe controale in magazinele chinezesti din Oradea si din Bihor, unde au gasit nereguli la documentele de provenienta ale produselor comercializate.
Incepand de ieri, Administratia Sociala Comunitara Oradea (ASCO) a inceput sa preia cererile pentru acordarea ajutorului de incalzire cetatenilor care folosesc la incalzirea locuintei lemne, carbuni sau combustibili petrolieri. Cererile sunt preluate in opt puncte de lucru amenajate in Oradea.
"Coca-Cola HBC Romania anunta consolidarea capacitatii de productie in fabricile din Iasi, Timisoara, Ploiesti si Dorna, hotarind inchiderea fabricii din Oradea. ... Depozitul din Oradea va fi reorganizat si va ramane centrul zonal de distributie.
El a declarat, miercuri, la prezentarea raportului de guvernare, ca investitiile pentru dezvoltarea mai multor proiecte, precum coridoarele paneuropene de transport, coridorul IV rutier si feroviar si autostrada Brasov-Oradea (n.r.
Federatia Patronala din Industria de Textile-Pielarie organizeaza, in perioada 18-21 septembrie, la Casa de Cultura a Sindicatelor din Oradea cea de a 44-a editie a expozitiei nationale "Confintex" de imbracaminte si incaltaminte a producatorilor din Romania.
Organul fiscal competent la care se depun si se inregistreaza aceste declaratii este Administratia Finantelor Publice a Municipiului Oradea, cam. 3, pentru persoane juridice romane cu domiciliul fiscal in municipiul Oradea sau DGFP Bihor/Biroul Metodologie si Asistenta Contribuabili/Compartimentul evitarea dublei impuneri si acorduri fiscale internationale, cam.
Firmele Macon Deva si Sipromat Hunedoara, care detin concertat participatii majoritare la Simbeton (SIOB) si Simcor (SIOR), din Oradea, vor derula in intervalul 8 octombrie-4 noiembrie, oferte publice de preluare a celor doi producatori de materiale de constructii, in valoare totala de 22,64 milioane de lei.
Bancile mici din Oradea au sistat acordarea de credite ipotecare persoanelor fizice. ... Criza de lichiditati afecteaza toate bancile din regiune, nu numai din Oradea, si va conduce, cu siguranta, la un declin accentuat al creditarii.
Administratia Finantelor Publice a Municipiului Marghita anunta ca, pe 14 noiembrie, ora 10:00, la sediul Administratiei, se va vinde prin licitatie publica bunuri imobile ale debitoarei SC SMO SRL, CUI 12534550, cu sediul in Oradea, bdul Decebal, nr.
google-analytics.com